Reklame

Reklame i form av video har en en unik evne til å fange oppmerksomheten og engasjere publikum på en måte som andre reklameformer bare drømmer om. Man kan fortelle en historie, vekke følelser og formidle budskap på en overbevisende og minneverdig måte.

I tillegg har plattformer som YouTube, Facebook og Instagram gjort det enklere enn noensinne å nå ut til en stor og målrettet publikum gjennom annonsering. Den økende populariteten til videoinnhold på sosiale medier gjør at reklamevideoer naturlig blir en integrert del av brukernes opplevelse, og dermed øker sannsynligheten for at budskapet blir sett og husket. Gjennom bruk av målretting og analyseverktøy kan bedrifter også sikre at reklamevideoene når de rette personene, og dermed maksimere avkastningen på investeringen. Samlet sett gir reklame i form av video en kraftig plattform for bedrifter å kommunisere sitt budskap på en engasjerende og effektiv måte.

Havet av nye distribusjonsplattformer betyr også stor fragmentering av format, målgrupper og bruksmønstre for konsumering.

Den økende konkurransen om kundenes oppmerksomhet gjør det desto viktigere å tilpasse innholdet til den/de plattformene de skal ut på og målgruppen man vil nå. Vi i Rabagast Film er godt vant med å navigere det stadig skiftende digitale landskapet og har lang erfaring med produksjon av reklame for de fleste plattformer.

Utvalgt arbeid

Folkeinvest

DodsNation

Promofilm
Informasjonsfilm
NY!

Kvartalspresentasjoner for Norbit

Norbit / First House

Animasjon
Informasjonsfilm
Branding
NY!

Kreft & Fatigue

Pfizer

Informasjonsfilm
Holdningsfilm
NY!