Eventfilm

Eventfilmer fra arrangementer som seminarer, konferanser, konserter eller bedriftsturer lar arrangørene bevare minnene og øyeblikkene fra hendelsen.

Dette kan være spesielt nyttig for å dele opplevelsene med de som ikke kunne delta personlig, samtidig som det gir deltakerne en mulighet til å gjenoppleve høydepunktene fra arrangementet. Eventfilm er et veldig effektivt markedsføringsverktøy for å promotere fremtidige arrangementer og lokke til seg nye deltagere, og er en uvurderlig ressurs for å øke eksponeringen, bevare minnene og videreføre budskapet fra arrangementer til et bredere publikum.

Å ha en eventfilm fra en bedriftstur er også en smart investering av flere grunner. Ikke bare gir det et varig minne for deltakerne, men det fungerer også som en inspirerende ressurs for å engasjere og motivere ansatte i fremtiden. Gjennom å fange de morsomme øyeblikkene, læringsopplevelsene og samarbeidsøyeblikkene under turen, kan en eventfilm bidra til å styrke bedriftskulturen, fremme teambygging og skape en følelse av fellesskap blant ansatte. Videre kan en slik film brukes til å markedsføre bedriftens engasjement for de ansatte og tiltrekke seg nye talenter som ønsker å bli en del av et slikt inkluderende miljø.

Vi i Rabagast Film er rå på å fange stemningen og energien fra arrangementet på en måte som engasjerer og inspirerer seerne.

Aftermovie / Stemingsfilm

Disse videoene fokuserer på å fange de mest minneverdige øyeblikkene fra et arrangement,

for eksempel taler, opptredener eller interaksjoner mellom deltakere.

Intervjuer og testimonialer

Intervju- og testimonialvideoer inneholder samtaler med deltakere, talere eller andre nøkkelaktører på arrangementet.

Disse videoene gir seerne et innblikk i deres erfaringer og perspektiver, og kan bidra til å gi troverdighet og engasjement til arrangementet.

Sosiale medier-stories

Korte, engasjerende videoer som er optimalisert for visning på sosiale medier-plattformer som Instagram eller Snapchat.

Sosiale medier-stories gir en rask og uformell innblikk i arrangementet, og er ideelle for å engasjere publikum.

Innholdsproduksjon til eventet

Er man litt tidligere ute kan man også få laget videoinnhold til selve eventet - enten i form av en anslagsfilm, Introdukjosnsfilmer for foredragsholdere eller underholdning underveis / i pausene.

Utvalgt arbeid

TerraLex 2022

Hjort

Event
Promofilm
Branding
NY!

Åpning av NIO House

NIO

Event
NY!