Foto

Vårt navn skulle kanskje tilsi at vi kun holder oss til bevegelige bilder. Men den gang ei!
Vi tilbyr også fototjenester til våre kunder som en del av vår allsidige tilnærming til visuell kommunikasjon. Enten det er gjennom portrettfotografi som fanger essensen av et team eller bilder som forteller historien om en virksomhet, arbeidsprosesser eller produkter i bruk. Vi tar oss tid til å forstå hver kundes unike behov og målsettinger, slik at vi kan levere bilder som ikke bare er av høy kvalitet, men også bidrar til å styrke deres merkevare og engasjere deres publikum.


Vi knipser og fremkaller:


• Portrettfoto

Bilder av ansatte, ledere eller teammedlemmer, enten individuelt eller i grupper.
Portrettfotografi kan brukes til å styrke bedriftens profil, bygge tillit og skape en personlig forbindelse med kunder.

• Produktfoto
Produktfotografi fokuserer på å ta bilder av bedriftens produkter på en attraktiv og tiltalende måte - enten i studio eller i bruk.
Dette kan være viktig for å presentere produktene på nettstedet, i markedsføringsmateriell eller i annonser.

• Eventfoto

Eventfotografi innebærer å fange øyeblikkene og stemningen fra arrangementer, som konferanser, lanseringer, firmafester eller teambuildingaktiviteter. Disse bildene kan brukes til dokumentasjon, markedsføring eller internt bruk.

• Reklamefoto

Reklamefotografi innebærer å ta bilder som skal brukes i annonser, brosjyrer, kataloger eller annet markedsføringsmateriell.

Disse bildene er ofte nøye planlagt og regissert for å fremheve bedriftens produkter eller tjenester på en attraktiv måte.


Say cheese!

Utvalgt arbeid

TerraLex 2022

Hjort

Event
Promofilm
Branding
NY!

Folkeinvest

DodsNation

Promofilm
Informasjonsfilm
NY!

Introducing Chall

Chall

Produkt & Tjeneste
Promofilm
NY!