Creative Production Agency Based In Central Oslo

We are specialists in film and video production, and have a long turnaround time in productions for both TV, web and social media.

Rabagast Film
Et kreativt produksjonsbyrå

Rabagast Film er et kreativt produksjonsbyrå med glimt i øyet ;-)
Vi er spesialister på film- og videoproduksjon, og har lang fartstid i produksjoner til både TV,
web og sosiale medier.

Vi hjelper kundene våre med å utvikle, skape og fortelle sin historie på film. Vi bidrar i hele prosessen fra idé og konseptutvikling, til planlegging, produksjon og post-produksjon.

Vi tilpasser oss hver enkelt produksjon og er fleksible i forhold til hvilke ressurser kunden ønsker å bruke.Vi brenner for filmproduksjon og søker alltid etter nye måter å utfordre oss selv på samtidig som vi strekker oss langt for å levere et produkt av høyest mulig kvalitet for kundene våre.

Otero Media
Vår samarbeidspartner innen digital markedsføring

Kan vi lage en fet film som funker? - Yepp!
Hvor mye hjelper det at ingen ser den? - Fint lite!

Riktig distribusjon av videoinnhold kan være en avgjørende faktor for en bedrifts suksess i dagens digitale landskap.
Videre kan bedrifter analysere ytelsen til videoene sine og tilpasse strategien for bedre resultater over tid.
En effektiv distribusjonsstrategi for videoinnhold kan være en kraftig ressurs for å skille seg ut i markedet.
For å hjelpe kundene våre med å få bredest mulig nedslagsfelt på filmene vi lager for dem, har vi inngått et samarbeid med Otero Media.

Otero Media er et komplett mediebyrå og har siden 2013 vært et kompetansesenter for all digital markedsføring, og er totalleverandør av online-tjenester, spesielt SEM – Search Engine Marketing og SoMe. Otero Media gjør alt fra å bygge din nettside til å markedsføre den utad på Google, Facebook og Instagram.
De er også mediekonsulenter, som hjelper deg med å finne veien i den digitale verdenen, og på den måten sikre best mulig distribusjon og spredning av ditt budskap. Otero hjelper også med å integrere video på både Google Ads og Youtube-annonsering for sine kunder.