Explainers og opplæring

Explainers- og opplæringsfilmer er gode verktøy for å lære opp publikum i et gitt tema.

Explainers og opplæring

Explainers er en fin måte å presentere et tema på en lettfattelig måte. Vi tar til oss informasjon bedre gjennom levende bilder enn tekst. Forskning viser at å presentere en ny og intrikat idé gjennom en film øker forståelsen med 40% sammenlignet med ren tekst, og at ett minutt med en informerende film kan spare deg for nærmere 2 millioner ord.  

Opplæringsfilmer er en fantastisk måte å redusere onboardingkostnader på sikt – både internt og eksternt til kunder.  Man kan slippe å holde kurs for egne ansatte og heller la dem ta et videokurs, og man kan også erstatte den “gammeldagse” bruksanvisningen ved å tilby videomanualer, som vil frigjøre tid for både deg og kunden ved at det er enkelt å ta i bruk et nytt produkt. Uavhengig av kompleksiteten, så vil det være mulig å skape gode opplæringsfilmer for kundene. 

Opplæringsfilmen kan enten være tilgjengelig på nettsiden, sosiale medier eller bli sendt ved etterspørsel. Det at denne er lett tilgjengelig vil frigjøre tid for din bedrift, da dere slipper ulike henvendelser og spørsmål knyttet til funksjonalitet. 

Film er det formatet som skaper mest engasjement. Terskelen er mye lavere for å se en film på nett enn å lese en tekst. Levende bilder fôrer seerne med nytt materiale hele tiden uten at man trenger å bruke mye energi på det, og utfordrer kjedsomhet og laber interesse.

Vi tilbyr:
• Kurs- og opplæringsfilmer
• Videomanualer
• Explainers

Utvalgte prosjekter