Eventfilm

Eventfilm er et godt verktøy å benytte i forbindelse med konferanser, seminarer og andre eventer.

Eventfilm

Eventfilm er et godt verktøy å benytte i forbindelse med konferanser, seminarer og andre eventer. Rabagast Film gjør det enklere for deg å løfte ethvert arrangement til et nytt nivå. Enten det gjelder å markedsføre et event før det finner sted, eller etterpå hvor suksessen blir gjenskapt og oppsummert. Begge deler kan brukes som markedsføring for økt deltagelse og styrket merkevare. 

En eventfilm kan være alt fra teasere til en aftermovie. Man kan også promotere et event ved å fokusere på foredragsholderen eller kickstarte det hele med en anslagsfilm. Ønsker du oppmerksomhet og entusiasme over eventet er Rabagast Film en dyktig samarbeidspartner. 

Eventfilmer i forkant av arrangementer vil skape positive assosiasjoner og økt oppmerksomhet. Dette kan heve interessen samtidig som merkevaren har stor mulighet for å bli styrket. Eventfilm hvor filmingen foregår under eventet og oppsummert i en aftermovie vil gjenskape suksessen og forsterke det positive inntrykket deltakerne fikk, samtidig som det vil skape positive assosiasjoner til fremtidige eventer og deltakere.

Film og video er det formatet som skaper mest engasjement. Terskelen er mye lavere for å se en film på nett enn å lese en tekst. Levende bilder fôrer seerne med nytt materiale hele tiden uten at man trenger å bruke mye energi på det, og utfordrer kjedsomhet og laber interesse. Det er en godt etablert sannhet at film er den måten å kommunisere på som har best effekt, både på salg, omdømme og merkevare.

Uansett hva du har behov for så ønsker vi i Rabagast Film å hjelpe. 
Rabagast film bidrar med filmproduksjon og etterarbeid. Vi har høy kompetanse og lang fartstid i bransjen. Vi gjør alltid vårt beste for at du som kunde skal sitte igjen med ønsket resultat og har opplevd leveransen som ryddig og strukturert.  Rabagast bistår fra idé og konseptutvikling, til planlegging, produksjon og post-produksjon. 

Vi gjør filmproduksjon til alle typer eventer:
• Teaser
• Anslagsfilm / Intro
• Introdukjosnsfilm for foredragsholdere
• Aftermovie / Stemningsreportasje 

Utvalgte prosjekter